In het magazine 'De reis van de heldin' van Peter de Kuster vertellen vrouwen hoe ze 'met hun passie hun geld verdienen'. In de decemberuitgave (2015) vertelt Paardencoach Sylvia Bosveld uit Amersfoort haar bijzondere en inspirerende geschiedenis. Hoe ze er toe gekomen is om professioneel mensen te coachen met inzet van paarden. Ik heb Sylvia geholpen met het redigeren van haar tekst. Klik hier om Sylvia's verhaal automatisch te downloaden in pdf-formaat.

In januari, februari en maart 2016 worden in Vathorst drie voorlichtingsavonden gehouden voor ouders van pubers die (wel/niet) drugs gebruiken. Ik heb een ervaringsdeskundige moeder en hulpverlener geïnterviewd en meegeholpen met de tekst van de flyer en poster die de avonden aankondigen. De bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door De Waag, Versa welzijn, Welzin, Victas, Wijkteam Vathorst en JIT. Voorlichtingsavonden drugsgebruik | De Waag Amersfoort

Nova Vitae is leverancier van vitamines en voedingssupplementen. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar, heeft 18.000 producten online beschikbaar en kan meer dan 65.000 verschillende artikelen leveren. Ik heb twee flyers ontworpen en geschreven. Een flyer om nieuwe klanten te verwelkomen en een flyer om bestaande klanten te bedanken voor hun nieuwe bestelling. Klik hier om een flyer te bekijken.

Jacqueline van der Laan is wijkcoach in Vathorst, Amersfoort. Daarnaast is Jacqueline ook inzetbaar als loopbaan- of levenscoach. Sinds 2014 zet zij zich in als ambassadeur van De Kroon, in het pand van de voormalige 'Kamers'. Samen met Bob Henzen wil ze De Kroon exploitabel maken en op termijn inzetten voor de wijk. Ik heb teksten voor de website van 'wijkcoach' geschreven. Website: Wijkcoach en De Kroon Amersfoort

AD Amersfoortse Courant is een regionaal dagblad voor de regio Eemland, met een dagelijks bereik van ruim 50.000 lezers. Sinds 2012 schrijf ik met veel plezier voor deze krant. Wekelijks verzorg ik de rubriek 'Het Amersfoort van...' waarbij bewoners aan het woord komen en hun zegje doen over hun stad. Verder schrijf ik nieuwsverhalen, reportages, sfeerartikelen en interviews. Klik hier om een artikel te lezen.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen?

Graag zoek ik met u naar passende oplossingen

Contact

M 06 - 455 745 16

contact@timvanderhammen.nl

Adres

Katwoudestraat 7

3826 AR AMERSFOORT

© | timvanderhammen.nl | disclaimer | design: creative answer